Sportul județean finanțat de Consiliul Județean Harghita

A crescut suma acordată pentru sprijinirea activităților sportive

(0 Votări)28 vizualizări

Odată cu votarea bugetului județului, Consiliul Județean Harghita anunță organizarea concursului de proiecte pentru sprijinirea sportului județean. Comparativ cu anul trecut a crescut suma cadru alocată în acest sens cu 100 mii lei. Pot aplica pentru obținerea de finanțare asociațiile sportive, cluburile sportive și asociațiile pe ramură, iar termenul limită de depunere a proiectelor este data de 16 mai, la registratura instituției, respectiv la birourile teritoriale. Mai multe informații puteți obține la numărul de telefon 0266-207700/1308 sau la adresa de e-mail csucsandras@hargitamegye.ro.

„Având în vedere faptul că bugetul consiliului județean a fost votat în cursul lunii aprilie, perioada de finanțare a programelor sportive s-a scurtat. Însă ceea ce este îmbucurător este faptul că în acest an am reușit să mărim suma pentru acest tip de program, astfel comparativ cu anul trecut când s-au alocat 550 mii lei, anul acesta suma a crescut la 650 mii lei”, a afirmat Bíró Barna Botond.

Cei care doresc să aplice pentru obținerea de fonduri, au la dispoziție, la fel ca și anul trecut, platforma online (http://palyazatok.hargitamegye.ro/ro/) unde pot obține informații suplimentare. Nu în ultimul rând, cei interesați în a obține finanțare sunt îndemnați să depună documentațiile cât mai curând posibil pentru ca în cazul în care este nevoie, acestea să poată fi completate.

„Sportul are un rol important contribuind la menținerea stării de sănătate și a unui stil de viața sănătos. Prin intermediul acestui program, de ani de zile sunt sprijiniți sportivii profesioniști, amatori, respectiv pot fi achiziționate echipamente sportive, organizate evenimente cu caracter sportiv. Ne dorim să sprijinim acele activități prin care locuitori județului devin mai activi, tinerii sunt îndemnați să facă sport, sportivii profesioniști pot să se pregătească în mod corespunzător pentru întrecerile sportive unde ne reprezintă județul”, a afirmat Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita.

Miercurea Ciuc, 18 aprilie 2019


[ Știri generale ]

 

POSTURI VACANTE
Pagini tematice

Calendar evenimente
«ianuarie, 2021»
lmmjvsd
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
FACEBOOK

Proiecte

 

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

 

DAUNE CAUZATE DE ANIMALE SĂLBATICE

Urgenţe

Număr unic pentru apeluri de urgenţe:

112

Serviciul permanent de deszăpezire al drumurilor judeţene asigurat de Consiliul Judeţean Harghita:

0266 207 774