Önkéntes tűzoltók részére adó-vevő készülékek és B, C tömlők vásárlása

(0 Szavazat)9 megjelenítés

A Csíkcsicsói Katasztrófavédelem Egyesület 8.000 lej összegű pályázatot nyert a Hargita Megye Tanácsa - Programok, Projektek és Közbeszerzési Vezérigazgatóság által „Önkéntes tűzoltók részére adó-vevő készülékek és B, C tömlők vásárlása” című projekttel. A megvásárolt eszközök átadására szeptember 1-én, 16 órakor fog sor kerülni. 

Pályázatunk idei célja, az önkéntes tűzoltók számára a bevetés hatékonyabbá tétele, ezért adó-vevő készülékekre és B,C tömlők megvásárlására pályáztunk, melyet támogatott is a Hargita Megye Tanácsa, önrész hozzájárulással, ezt a helyi Közbirtokosság fedezte számunkra. Támogatásuknak, segítségüknek köszönhetően lehetővé tették, hogy a kitűzött céljainkat megvalósítsuk, és ezért továbbra is folytatni szeretnénk a pályázást.

Az önkéntes tűzoltóink tevékenységükkel fontos szerepet vállalnak a bevetéseken, a közösségépítésben, a tűzoltók és a civil lakosság közötti kapcsolat megteremtésében.  Egyre több rendezvényen, kulturális eseményen, falunapi rendezvényeken, szakmai képzésen vesznek részt valamint annak szervezésében, lebonyolításában is segítenek.

A pályázott eszközök nagyon fontosak voltak a tűzoltók számára, mivel a kommunikáció ezen eszközök révén sokkal hatékonyabbá válik bevetések és keresések alkalmával.

Hosszú távú tervként szerepel egy új jármű beszerzése, mely alkalmas lenne a hegyvidéki terepen való gyors kiszállásra, mivel területileg Piricske és Hargitafürdő, Csíkcsicsóhoz tartozik.


[ Önkéntes tűzoltók ]

Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2020, november»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774