Családok karácsonya szombaton

( Szavazat)45 megjelenítés
December 15-én Csíkszeredában a megyeháza előterében és földszinti termeiben az egész család számára karácsonyváró programsorozatot szervez Hargita Megye Tanácsa. A rendezvény a megyei tanács Családprogramjának része. 
10 órától kezdődően karácsonyfadísz-készítő verseny, gyertyakészítő verseny, valamint rajzverseny várja a kicsiket Karácsony a családban címmel. Ezt követően karácsonyfa-díszítésre és hóemberkészítésre jelentkezhetnek az érdeklődők. A feldíszített karácsonyfákat a rendezvény végén az egyesületeknek és a próbák során legügyesebben teljesítő családoknak ajándékozzák a szervezők.
12 órától az ünnepi ráhangolódást elősegítő elmélkedést tartanak, karácsonyi gondolatok hangzanak el, majd a családok kalácsának felszeletelésére kerül sor. A folytatásban karácsonyi verseket és dalokat előadók versenye következik, amelyre hozhatják saját hangszereiket a gyerekek. A karácsonyi dalokat Ádám Katalin tanítja a gyerekeknek.
A későbbiekben díjazzák a versenyeken részt vevő legügyesebb családokat. 15 órától betlehemes játékot mutatnak be az Aranyalma óvoda gyermekei, majd a Didergő király története elevenedik meg bábelőadás formájában a Csíki Anyák Egyesületének előadásában. A találkozó a magyarországi Kiss Kata Zenekar Betlehemi Csillag című karácsonyi műsorával ér véget.
Az egész rendezvény alatt biztosítanak vajas kenyeret, teát, mézes pogácsát, karácsonyi vattacukrot, valamint arcfestéssel és karácsonyi zenével gondoskodnak a jó hangulatról.
Valamennyi rendezvényre szeretettel várnak minden érdeklődőt, legyen ez a nap ünnep az egész család számára!
 
Csíkszereda, 2012. december 13.
 
Álláshirdetések
Tematikus oldalak

Eseménynaptár
«2020, november»
hkscpsv
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
FACEBOOK

Projektek

 

 

 

 

 

 

ENSIE

 

 

Network of Cities for Artistic Creation

European Day of Artistic Creativity

Creative Ideas Bank

 

VADKÁROK HARGITA MEGYÉBEN

Sürgősségi számok

Egységes segélyhívó szám:

112

 

Hargita Megye Tanácsának készenléti szolgálata a megyei utak hótalanítására:

0266 207 774